Skip to main content

English / Magyar

RÓLUNK

Tatabányai telephelyünkön 2009 óta két üzletágunkkal (BD Medical és BD Life Sciences) olyan kiváló megoldásokon dolgozunk, amelyek javítják a régióban élő emberek életének minőségét. Magyarország kiváló választás számunkra, mert ideális az európai piacok közelsége, képzett munkavállalókkal rendelkezik, kompetens alvállalkozók állnak rendelkezésre.

A BD Medical üzletágunk azoknak a gyógyszergyártó cégeknek az igényeit szolgálja ki, amelyek a BD előretölthető fecskendőit, mint elsődleges csomagolóanyagot használják gyógyszertermékeik bevitelére. A BD Life Sciences üzletágunkon belül található a BD Biosciences, a világ egyik vezető üzleti egysége, amelynek célja, hogy innovatív kutatási és klinikai eszközöket adjon a tudósok, klinikai kutatók, laboratóriumi szakemberek és klinikusok kezébe. Vevőink az alapkutatás, a gyógyszerkutatás és fejlesztés, a természetes gyógyszerek előállítása és a betegségek kezelése területén dolgoznak.

A BDB Élettudományi Kutatási Reagenseket gyártó (Life Science Research Reagents—LSRR) San Diego-i egysége a Rouge projekt keretében egy kutatásban alkalmazott reagens termékeket előállító termelőüzemet alapított Tatabányán.

BD

The photo on the left side has been captured by Mac Hopkins, Technical Product Manager.

Telephelyeink

TatabÁnya

Tatabányai telephelyünk egy, a hét gyártóüzem közül a Pharmaceutical Systems üzletágon belül. Hypak (előretölthető üvegfecskendő), Ultrasafe (utólagos tűszúrás elleni védelem) és Vystra (önadagoló toll) termékek gyártásával és összeszerelésével az egészségügyi ellátás minőségének javításán dolgozunk.

A betegek és az egészségügyi dolgozók biztonságáért azzal tesszük a legtöbbet, hogy termékeink a legmagasabb minőséget képviselik. A kutatási reagens gyártó üzem (BD Biosciences) 10.000 félét meghaladó késztermék és számos félkész termék gyártását teszi lehetővé. A gyártó üzem teljes kapacitásában évi 500.000 –750.000 egység késztermék előállítására képes.

Cégünk mindent megtesz annak érdekében, hogy dolgozói megteremthessék a munka és a magánélet egyensúlyát. Nagy hangsúlyt fektetünk dolgozóink további képzésére és fejlesztésére, amelyhez többféle képzési lehetőséget, karrierfejlesztési terveket kínálunk. Társadalmi Felelősségvállalási Programunk keretében munkatársainknak lehetősége nyílik önkéntes programokban való részvételre.

Lehetőségeink

Folyamatosan keresünk új munkatársakat termelés és gyártás, mérnökség és projektmenedzsment, valamint biokémia területére. Különféle tréningprogramjaink lehetőséget biztosítanak a folyamatos fejlődésre. Biztosak vagyunk benne, hogy nálunk megtalálod karriercélodat és olyan lehetőségeket, amelyek további fejlődést biztosítanak számodra.

Related Jobs - Hungary

BD offers opportunities to learn and continuously develop within the organization. There is great exposure and appreciation for talentyou will be able to grow as an individual.

Marta Romaniuk
Global Category Manager

Check why you should join BD!

There are many reasons to join us. Read about our commitment to you.

Learn more about BD

International relocation support

We are very experienced at helping people transfer from location to location around the world.

FIND OUT MORE >

Sign Up For Job Alerts

Receive customized notifications about new roles based on your function and/or location of interest

Interested inSelect a job category from the list of options. Search for a location and select one from the list of suggestions. Finally, click “Add” to create your job alert.

Join our talent pool

Allow our recruiters to match you to the right job. They’ll be in touch if they find a good fit.